Tot ce cauti se afla aici: 
Ponturi de cautare 
 
 
 
CATEGORII
 
DESPRE NOI
 
Grupul GLISSANDO are in componenta 3 companii cu sediul central in Timisoara:GLISSANDO SRL,str. Garii nr 15, fondata in 1991, are ca obiect principal de activitate importul si comercializarea de produse chimice si agrochimice si oferirea de asistenta tehnica de specialitate. Incepand din anul 2001 firma are certificat Sistemul de Management al Calitatii in conformitate cu ISO 9001:2000.

Reteaua de distributie include 14 depozite (TIMISOARA, ARAD,ORASTIE,CAREI,ALBA IULIA,CRAIOVA, BUCURESTI, BRASOV, PLOIESTI,GALATI,ROMAN,SUCEAVA,CLUJ,SANICOLAUL MARE) si 19 magazine ( 2 IN TIMISOARA, ARAD,CAREI,ORASTIE,ALBA IULIA,BLAJ,TURDA,CLUJ,BECLEAN,MIERCUREA CIUC, BRASOV, RAMNICU SARAT,PLOIESTI,RUSANESTI-OLT,SUCEAVA,BUCURESTI,SANICOLAU MARE) prin intermediul carora sunt comercializate un numar foarte mare de produse din domeniul protectiei plantelor (erbicide, fungicide, insecticide, acaricide, regulatori si stimulatori de crestere) alaturi de ingrasaminte, seminte, produse de igiena publica si produse anexe pentru agricultura (folie solar, folie microporoasa, plasa de umbrire, saci). Distribuim produsele urmatoarelor companii: BASF, BAYER CROPSCIENCE, CROMPTON, DOW AGROSCIENCES, DU PONT, MAKHTESHIM AGAN, MONSANTO, SYNGENTA, SUMITOMO CHEMICAL, DIACHEM, BEJO ZADEN, DEKALB, ENZA ZADEN, KWS, PIONEER, RUSTICA,NU FARM.

Reteaua de vanzare cu amanuntul cuprinde 20 magazine ( 2 IN TIMISOARA, ARAD,CAREI,ORASTIE, ALBA IULIA, BLAJ,TURDA,CLUJ,BECLEAN,MIERCUREA CIUC, BRASOV, RAMNICU SARAT,PLOIESTI, RUSANESTI-OLT,SUCEAVA,BUCURESTI,SANICOLAU MARE ,1-MAGAZIN VIRTUAL-WWW.CASAPLANT.COM)

Personalul firmei, format din specialisti in domeniu, sta la dispozitia clientilor oferind pe langa informatiile de natura comerciala si informatii cu caracter tehnic cu privire la modul de utilizare, doze, perioada optima de tratament, diagnosticare.

Produsele sunt prezentate in diverse tipuri de ambalaje care le fac accesibile atat societatilor agricole cat si persoanelor individuale (microambalaje).

In ultimii 4 ani, firma noastra a ocupat locul I pe domeniul ei de activitate in topul firmelor din judetul Timis organizat de Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timisoara.TELLURIUM CHEMICAL CO SRL, fondata in 1993, are ca obiect principal de activitate dezvoltarea, productia si ambalarea de produse chimice si agrochimice. Din anul 2005 firma are certificat Sistemul de management integrat: calitate (ISO 9001:2001), mediu (ISO 14001:2005), sanatate si securitate in munca (OHSAS 18001:2004).

Firma dispune de instalatii moderne de fabricare a pesticidelor, precum si echipamente performante de ambalare care-i permit sa introduca pe piata produse de o calitate superioara, in conformitate cu standardele internationale din domeniu. In decursul a 5 ani compania a dezvoltat si dezvolta numeroase produse, avand in acest moment un portofoliu de 15 produse omologate: TIMAZIN® (50% atrazin), GLIFOTIM® (360 g/l glifosat acid), PREMIANT® (300 g/l acid 2,4D + 100 g/l dicamba), SDMA SUPER® (600 g/l acid 2,4D), TRIFTIM® (480 g/l trifluralin), CUPRITIM® (50% cupru), CARBETIM®(50% carbendazim), DIMETOX (350 g/l dimetoat), SINTOGRILL® (4,7% fenitrotion + 0,3% malation), MALATOX® (37% malation), DINITIM® (2% diniconazol), FERTITELL® (ingrasamant foliar, NPK + microelemente), PARTIZAN® (0,25% bromadiolon), RATITELL® (0,0025% difetialon), FURNITELL® (5% bensultap).

Ca o recunoastere a activitatii de dezvoltare produse noi, firmei i s-a atribuit pentru anul 2003,2004,2005 si 2006 Trofeul creativitatii de catre Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timisoara. De asemenea, in ultimii ani, firma a ocupat locuri fruntase in topul firmelor din judetul Timis pe domeniul ei de activitate, organizat tot de catre Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timisoara.

CONFMET SA fondata in 1993, are ca obiect principal de activitate activitati de constructii si amenajari spatii comerciale si o activitate secundara de producerea de ambalaje din PET (flacoane) de diverse capacitati destinate in general industriei chimice si in mod special ambalarii de pesticide.

De asemenea compania dispune de importante suprafete moderne de depozitare in Timisoara (aprox. 3000 m2) care pot fi inchiriate firmelor doritoare.

Prin activitatile complementare ale celor trei firme suntem capabili sa oferim clientilor nostrii o mare varietate de produse, alaturi de servicii care sa adauge valoare produselor oferite, la cele mai bune preturi de pe piata. Practic, prin intermediul depozitelor proprii si a retelei de distribuitori autorizati, oferim acoperire nationala produselor comercializate.

   COSUL MEU
Cosul dv. este momentan gol. Puteti consulta catalogul de produse chiar aici .
 

UTILIZATOR